Dazu gibt es eigentlich nur eins zu sagen:
Animal Pak
Wird von vielen als das nonplusultra in diesem Bereich beschrieben. Preislich auch ok.
Achja, high: Sieht ja ganz gut aus, hast du noch die Quelle, zufällig?
Dazu gibt es eigentlich nur eins zu sagen:
Animal Pak
Wird von vielen als das nonplusultra in diesem Bereich beschrieben. Preislich auch ok.
Achja, high: Sieht ja ganz gut aus, hast du noch die Quelle, zufällig?
Die Wirkung vieler Steroide ist nicht über die AR vermittelt.
Demnach wäre es egal ob die Rezeptoren gesättigt sind.
Habe das dazu gefunden:
"Androgener Rezeptor
Der androgene Rezeptor war lange Zeit das Erklärungsmodell schlechthin für die Wirkung von Testosteron und anderen anabolen Steroiden. Es ist allerdings auch hier unklar, ob die Wirkung supraphysiologischer Testosteron-Dosierungen wirklich über den androgenen Rezeptor vermittelt werden kann.
Das Dumme ist nämlich, dass die androgenen Rezeptoren in der Skelettmuskulatur eigentlich schon bei einem Testosteron-Spiegel im physiologischen Bereich gesättigt sind. Zumindest konnte das im Tierversuch gezeigt werden (Bartsch et al. 1980)."
link: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.team-andro.com/testosteron-enantat.html">http://www.team-andro.com/testosteron-enantat.html</a><!-- m -->
Interessant, oder?!
Ah, also mit der Folie indirekt über die Erhöhung der Körpertemperatur...jaaah, steigert schon den Kalorienverbrauch, solange der Effekt anhält, aber würde nicht allzu viel erwarten. Oder, jenachdem welche Meds du nimmst...hehe.
Klasse mit den Sponsoren, wie viel bekommt man da so auf deinem Niveau? Kann mir nicht denken, dass du schon davon leben kannst, oder? Und was musst du dafür genau machen?
lg
pyro
Würde gerne mal wissen mit welchem KFA du gestartet hast.
Ich habe selbst recht niedrig angefangen und eigentlich kaum Wasser gesaugt, Ernährung war tendenziell eher etwas sparsam, aber ich esse nie weiter, wenn der Apetit verschwunden ist. Hatte nur etwas Gyno bekommen, aber mit Tamox schnell geklärt.
Würde immer so niedrig wie möglich beginnen, also am besten nach einer Diät, wenn man sowas macht, oder nach einer Zeit wo viel Kardio den KFA gut gesenkt hat...wegen der Aromatase natürlich.
lg
pyro
Dein Körper sieht sehr professionell aus! Verdienst du schon Geld und hast du Sponsoren??
Zitat von "Skybeam"sachlich kann man wohl nicht diskutieren?!
in mein lehrunterlagen habe ich zwar von dieser sache gelesen, dass nullkalodrinks was mit der insulinausschüttung zu tun hat, dass aber durch neueren studien widerlegt wurde. ich wie gesagt habe nie was mitbekommen, in meinen ganzen diäten, dass irgendwie einfluss auf mein blutzucker hatte, oder dadurch meine form schlechter wurde, keineswegs. rein vom logischen her, könnte kein diabetiker der welt getränke die süßstoff beinhalten, zu sich nehmen, wenn man die aussage der studien glauben schenkt. es ist doch wie mit jeder studie, es gibt immer widersprüche und letztendlich ist der konsument selbst angehalten dieses zu überprüfen, auszuprobieren.
So, hättest du alles aufmerksam gelesen, dann wäre dir aufgefallen, dass ich das mit dem Insulin zurückgenommen habe.
Hättest du weiterhin die Studien gelesen, dann wäre dir zudem aufgefallen, dass der Zusammenhang mit BMI und Fettsucht NICHT auf irgendeine Insulinausschüttung zurückgeführt wird! Habe auch nur die aussagekräftigen Studien dazu rausgesucht, die das [Etwas wissen vorausgesetzt] ganz verständlich erklären.
DAMIT WÄRE DIESE INSULINTHESE ERLEDIGT. Lese einfach die "Conclusions" ...geht schnell und ist EINDEUTIG!
Aber hier trotzdem nochmal ein Zitat: "Several large scale prospective cohort studies found positive correlation between artificial sweetener use and weight gain. When matched for initial body mass index (BMI), gender, ethnicity, and diet, drinkers of artificially sweetened beverages consistently had higher BMIs. Similar observations have been reported in children. Artificial sweeteners, precisely because they are sweet, encourage sugar craving and sugar dependence."
Das muss einfach so hingenommen werden. Die GENAUEN Hintergründe sind u.U. noch nicht alle bekannt.
Und zu HIGH -- es geht in diesem Thread eigentlich nicht um "Meinungen", sondern eher Fakten....und laut denen sind diese Süßstoffe einfach äußerst bedenktlich...klar immer von der Menge abhängig, etc.
Zitat von "mikeone"Alles anzeigenBei einem muss ich Pyro recht geben!
Gesund ist das Zero Zeug nicht, da es mit aspertam gesüßt wird!
Greift unter anderen das Hirn an!
Aber auf den Fitnessaspekt hat es keinen
Einfluss!!!
So zum 100tsten mal dieses thema diskutiert:)
MfG mike
Der Fitnessaspekt wird davon erstmal nicht so stark beeinflusst, wie von anderen Chemikalien, aber BBler würde ich auch als eine Ausnahmegruppe einstufen, auf die nicht immer ALLES genauso zutreffen muss, wie auf die restliche Bevölkerung.
Aber mal nur auf einen kleinen Aspekt bezogen: DAss die Darmbakterien geschädigt werden... hier nochmal das Zitat:
"The fact that Splenda can destroy up to 50 percent of your healthy intestinal bacteria is truly disturbing as these help maintain your body's overall balance of friendly versus unfriendly micro-organisms, and support your overall immunity and general health. Many people are already deficient in healthy bacteria due to choosing highly processed foods, which is why a high-quality probiotic is one of the very few supplements I recommend for nearly everyone."
---steht zwar alles schon da, aber damit hat das Zeug auch (vielleicht indirekt) einen negativen Einfluss auf die Fitness.
Zu dem maze fällt mir einfach nichts mehr ein...außer vielleicht vollkommen unterentwickelt, kindisch, ja im Grunde bemitleidenswert. Hätte nicht auf ihn eingehen sollen.
Aber wirklich, zu glauben, dass etwas - nur weil es 0 kal hat - keinen Einfluss auf die Zunahme von Körperfett nehmen kann, kam mir einfach so unaussprechlich dämlich vor, dass ich mich nicht beherrschen konnte.
Hier nochmal, weils so schön formuliert war:
Zitat von "mazeman"Man kann der Industrie aber schon glauben wenn sie auf ne Coke zero draufschreiben das es NULL Kaloriern hat...also kann man von sowas nicht dick werden...da keine Kalorien vorhanden
:lol: Diese "artificial sweetener", sind, wie der name schon sagt ARTIFICIAL = künstlich...=Chemikalien...= ähnliche Auswirkungen auf den Körper wie Medikamente, Hormone, Gifte...whatever.
So, mir reichts jetzt zum Thema. An alle, die was Englisch verstehen...LEST einfach die Studien...wirklich lohnenswert und interessant, fande ich.
lg
pyro
ja, ist leider bullshit. Wie KANN man sowas glauben? Denken wirklich Menschen, die mit halbwegs gesundem Verstand [ ja, ok ... xd] dass man das Fett mit der Folie lokal am Bauch wegbekommt? Oder GENERELL damit Fett abnimmt?
UNGLAUBLICH.
Die einzige Möglichkeit KÖNNTE darin bestehen, dass man ein künstliches Fiber erzeugt, wodurch der Grundumsatz etwas gesteigert wird...aber Kardio ist dafür VIEL effektiver.
Das mit der Folie ist echt so lächerlich... würde mich freuen wenn jemand dazu EINE einzige Studie finden könnte...
Unglaublich.
Alter, besorg dir ein GEHIRN. Oder willst du mich verarschen? Whatever, schreibe einfach nichts mehr, ist hirnlos, unüberlegt und unnötig.
ja, das mit dem Insulin mag schon stimmen, aber GESUND sind diese Produkte nie im Leben!
Ne, auch das Zuckerzeug ist schlecht, ist schon klar, aber ICH würde immer lieber Zuckercola als die mit Süßstoff trinken...nicht NUR wegen der STudien [falls die mal einer gelesen hat] auch wegen dem Geschmack.
Nur wenn alle so überzeugt von dem Light, bzw. 0 kaloriengetränken sind, dann können die das Zeug von mir aus literweise in sich reinkippen, ist ja mir wurscht, wollte nur zum Thema sagen, dass diese drinks recht kontrovers diskutiert werden und gesundheitlich nicht unbedenklich sind. Das kann man dutzenden Studien entnehmen, die sicherlich alle ordentlich ausgeführt wurden und beachtet werden sollten. NIcht nur die Auswirkungen auf den BMI sind ja sehr besorgniserregend...
Und so zu kommen, ja ... kenne soo viele Leute, die das immer trinken und dünn sind...ey, nicht im Ernst oder? Wer so kommt kennt sich echt kaum mit wissenschaftlichen Methoden aus...heißt ja auch nicht dass man dadurch dicker werden MUSS, vor allem nicht so direkt wie bei den Kalorienhaltigen getränken.
lg
pyro
Wie sieht's aus mit Gendoping? Jemand schon genauer mit beschäftig? Bin da leider nicht auf dem NEUESTEN ( ) Stand der Dinge....damit sollte es aber möglich sein.
Zitat von "___p-motion"Alles anzeigen@ fpyro
Achja, und nur so ein Gedanke: Vielleicht könnte es ja AUCH an diesen artificial sweeteners liegen, dass die Leute in den Industrieländern IMMER FETTER werden...
alle leute die ich jkenne die nur light sachen trinken sind dünn... so negativ wird sich das wohl auch nciht auswirken denke ich.
Vielleicht sind sie NOCH dünn....lies mal alles gründlich! Außerdem ist das ja wohl kein Beweis...wahrscheinlich versuchen sie sich einigermaßen gesund zu ernähren und machen Sport....was dann die negativen Auswirkungen womöglich etwas verringern dürfte.
Kann ja jeder von mir aus machen wie er will, aber LIGHT produkte schmecken doch sowieso scheiße und bei sowas, wo es eine so riesige Fülle an Beweisen GEGEN das Zeug gibt...wieso sollte ich das essen? Auch ist light zu teuer.
Frage mich wie jemand überhaupt ZERO coke runterbekommt, wiederlich, also wirklich, ist schon DIE SUCHT...stand auch irgendwo...
hoffe die ungebildeten banausen können bissl englisch.
So, nochmal ein paar Kleinigkeiten dazu.
Year Published: 1970
Full Reference: Brain Damage in Infant Mice Following Oral Intake of Glutamate, Aspartate, or Cysteine; Nature 1970;227-609-610
Funded By: Washington University
Conclusion/Findings: Irreversible degenerative changes and acute neuronal necrosis
Hyperlink to Study <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nature.com/nature/journal/v227/n5258/pdf/227609b0.pdf">http://www.nature.com/nature/journal/v2 ... 7609b0.pdf</a><!-- m -->
Year Published: 2008
Full Reference: Direct and Indirect Cellular Effects of Aspartame on the Brain. European Journal of Clinical Nutrition (2008) 62, 451-462; P. Humphries, E. Pretorius, and H. Naude
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Excessive aspartame ingestion might cause certain mental disorders, as well as compromised learning and emotional functioning
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.newmediaexplorer.org/sepp/aspartamebrain.pdf">http://www.newmediaexplorer.org/sepp/aspartamebrain.pdf</a><!-- m -->
Year Published: 2007
Full Reference: Life-Span Exposure to Low Doses of Aspartame Beginning During Prenatal Life Increases Cancer Effects in Rats, Morando Soffritti, Fiorella Belpoggi, Eva Tibaldi, Davide Degli Esposti, Michelina Lauriola; Environmental Health Perspectives, 115(9) Sep 2007; 115:1293-1297. doi:10.1289/ehp.10271.
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Carcinogenicity proven a second time; with effects increased when exposure to aspartame begins during fetal life.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://ehp03.niehs.nih.gov/article/fetchArticle.action?articleURI=info:doi/10.1289/ehp.10271">http://ehp03.niehs.nih.gov/article/fetc ... /ehp.10271</a><!-- m -->
Year Published: 1984
Full Reference: Effects of Aspartame and Glucose on Rat Brain Amino Acids and Serotonin. Yokogoshi H, Roberst CH, Caballero B, Wurtman RJ. American Journal of clinical Nutrition. 1984 July, 40(1):1-7
Funded By: MIT
Conclusion/Findings: High aspartame doses can generate major neurochemical changes in rats, especially when consumed along with carbohydrate-containing foods
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6204522">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6204522</a><!-- m -->
Year Published: 1984
Full Reference: Revelance of Animal Studies to Human Safety. Olney, JW. Neurobehavioral Toxicology and Teratology. 1984; 6:455-462
Funded By: MIT
Conclusion/Findings: Excitotoxins, as used in foods today, may produce blood elevations high enough to cause damage to the nervous system of young children, damage which is not detectable at the time of occurrence but which may give rise to subtle disturbances in neuroendocrine function in adolescence and/or adulthood.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6152304">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6152304</a><!-- m -->
Year Published: 1996
Full Reference: Increasing Brain Tumor Rates: Is There a Link to Aspartame? Olney JW, Farber NB, Spitznagel E, Robins LN. Journal of Neuropatholgy & Experimental Neurology. 1996 Nov; 55(11):1115-23
Funded By: NIH
Conclusion/Findings: Brain tumor incidence in the US implicates the introduction of aspartame into the American diet.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8939194">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8939194</a><!-- m -->
Year Published: 2000
Full Reference: Glutamate and Aspartate Impair Memory Retention and Damage Hypothalamic Neurons in Adult Mice. Cheol Hyoung Park, Se Hoon Coi, et al. Toxicology Letters, Vol. 115, Issue 2, May 19, 2000, pp. 117-125
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Found that aspartate shortens the memory response, impairs memory retention and damages hypothalamic neurons in mice
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6TCR-408BJC1-4&_user=10&_coverDate=05%2F19%2F2000&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_origin=search&_sort=d&_docanchor=&view=">http://www.sciencedirect.com/science?_o ... hor=&view=</a><!-- m -->
c&_searchStrId=1456058577& _rerunOrigin=google&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10
&md5=395a2fc9d4ef0ffceeea47514634160&searchtype=a
Year Published: 2002
Full Reference: Effect of Aspartame on N-Methyl-D Asparate Sensitive L-(311) Glutamate Binding Sites in Rat Brain Synpatic Membranes, AV Glushakov, DM Dennis, et al. Molecular Psychiatry, 2002, Vol. 7, No. 4, pp. 359-367.
Funded By: University of Florida
Conclusion/Findings: Shows that aspartate has a role in causing mental retardation, but the mechanism by which it does that is still unknown.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nature.com/mp/journal/v7/n4/full/4000976a.html">http://www.nature.com/mp/journal/v7/n4/ ... 0976a.html</a><!-- m -->
Year Published: 2006
Full Reference: The Effect of Aspartame Metabolites on Human Erythrocyte Membrane Acetylcholinesterase Activity. Stylianos Tsakiris, Aglaia Giannoulia-Karantana, et al., Pharmacological Research, Volv. 53, Issue 1, Jan. 2006. pp. 1-5.
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Found that high concentrations of aspartame can cause neurological symptoms, including memory and learning problems.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16129618">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16129618</a><!-- m -->
Year Published: 2008
Full Reference: Direct and Indirect Cellular Effects of Aspartame on the Brain, P Humphries, E Pretorius and H Naude, European Journal of Clinical Nutrition , 2008, 62, 451-462
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Asserts that excessive aspartame ingestion might be involved in the pathogenesis of certain mental disorders (DSM-IV-TR 2000) and also in compromised learning and emotional functioning.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nature.com/ejcn/journal/v62/n4/abs/1602866a.html">http://www.nature.com/ejcn/journal/v62/ ... 2866a.html</a><!-- m -->
Year Published: 1986
Full Reference: Evaluation of Reactions to Food Additives: The Aspartame Experience. MK Bradstock, MK Serdula, JS Marks, RJ Barnard, Nt Crane, PL Remington and FL Trowbridge. The American Journal of Clinical Nutrition. Vol. 43, pp. 464-469, 1986
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Identified some case reports in which the symptoms may be attributable to aspartame in commonly-consumed amounts. Headache, mood alterations (anxiety, agitation, irritability, or depression), insomnia, dizziness, and fatigue were the most frequently reported symptoms, with one case of a child in a double-blind test who became hyperactive after consuming products with aspartame.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ajcn.org/cgi/reprint/43/3/464">http://www.ajcn.org/cgi/reprint/43/3/464</a><!-- m --> and <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ajcn.org/cgi/content/abstract/43/3/464">http://www.ajcn.org/cgi/content/abstract/43/3/464</a><!-- m -->
Year Published: 1990
Full Reference: Aspartame: Clinical Update, Potenza DP, el-Mallakh RS, Connecticut Medicine, 1990 Apr;54(4):235-6.
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Raises concern that so many reports of headaches, seizures, blindness, and cognitive and behavioral changes with long-term, high-dose aspartame have been reported that health officials need to be concerned.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2667892">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2667892</a><!-- m -->
Year Published: 1993
Full Reference: Adverse Reactions to Aspartame: Double-Blind Challenge in Patients from a Vulnerable Population. Ralph G. Walton, Robert Hudak, Ruth J. Green-Waite. Psychiatry. July 1, 1993. Vol. 34, Issue 1, pp. 13-17.
Funded By: Dept. of Psychiatry Northeastern Ohio,Universities College of Medicine and University Hospital of Cleveland
Conclusion/Findings: Found that individuals with mood disorders are particularly sensitive to this artificial sweetener and its use in this population should be discouraged. In the clinical study, the project was halted by the Institutional Review Board after a total of 13 individuals had completed the study because of the severity of reactions within the group of patients with a history of depression
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.biologicalpsychiatryjournal.com/article/0006-3223%2893%2990251-8/abstract">http://www.biologicalpsychiatryjournal. ... 8/abstract</a><!-- m -->
Year Published: 1986
Full Reference: Seizure and Mania After High Intake of Aspartame
Funded By: Jamestown General Hospital, Jamestown, New York
Conclusion/Findings: Case report of a woman who drank in excessive of 1 gallon per day of iced tea sweetened with aspartame, resulting in manic episode and seizure that led to hospitalization.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://psy.psychiatryonline.org/cgi/pdf_extract/27/3/218">http://psy.psychiatryonline.org/cgi/pdf ... t/27/3/218</a><!-- m -->
Year Published: 1991
Full Reference: Effect of Aspartame and Protein, Administered in Phenylalanine-Equivalent Doses, on Plasma Neutral Amino Acids, Aspartate, Insulin and Glucose in Man, Svend E. Moller; Pharmacology & Toxicology, Vol. 68, Issue 5, pp. 408-412.
Funded By: Clinical Research Laboratory, Denmark
Conclusion/Findings: The study showed that the intake of aspartame in a not unrealistically high dose produced a marked and persistent increase of the availability of Phe to the brain, which was not observed after protein intake. The study indicated, furthermore, that Phe was cleared faster from the plasma after consumption of protein compared with aspartame.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www3.interscience.wiley.com/journal/122214234/abstract">http://www3.interscience.wiley.com/jour ... 4/abstract</a><!-- m -->
Year Published: 1994
Full Reference: Effects of Diets High in Sucrose or Aspartame on the Behavior and Cognitive Performance of Children. Mark L. Wolraich, Scott D. Lingren, et al. New England Journal of Medicine, Feb. 3, 1994; pp. 330:301-307
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Reported that it is possible that there are some children who respond adversely to sugar or aspartame.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199402033300501#articleResults">http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NE ... cleResults</a><!-- m -->
Year Published: 1985
Full Reference: Loss of Intellectual Function in Children with Phenylketonuria After Relaxation of Dietary Phenylalanine Restriction, Margretta R. Seashore, Estelle Friedman, Robert A. Novelly P, Vijaya Bapat MD. Pediatrics vol. 75, No. 2, Feb. 1985, pp. 226-232
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Shows decrease in intellectual function in children with PKU who have phenylalnine introduced into their diets.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/abstract/75/2/226">http://pediatrics.aappublications.org/c ... t/75/2/226</a><!-- m -->
Year Published: 1987
Full Reference: Aspartame Effects on Brain Serotonin, RI Wurtman, Letter in American Journal of Clinical Nutrition, 1987 April; 45(4):799-803
Funded By: MIT
Conclusion/Findings: Argues that using rodents to disprove aspartame’s harm to humans is not relevant, and that it reacts more negatively in humans than in mice
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ajcn.org/cgi/reprint/45/4/799.pdf">http://www.ajcn.org/cgi/reprint/45/4/799.pdf</a><!-- m -->
Year Published: 1986
Full Reference: Acute Effects of Oral or Parenteral Aspartame on Catecholamine Metabolism in Various Regions of Rat Brain, Hidehiko Yokogoshi and Richard J. Wurtman, The Journal of Nutrition, November 1986
Funded By: MIT
Conclusion/Findings: Found higher plasma tyrosine and phenylalanine ratios and other effects on the brain.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://jn.nutrition.org/cgi/content/abstract/116/3/356">http://jn.nutrition.org/cgi/content/abstract/116/3/356</a><!-- m -->
Year Published: 1992
Full Reference: Aspartame Exacerbates EEG Spike Wave Discharge in Children with Generalized Absence Epilepsy, PR Camfield, CS Camfield, JM Dooley, et al;
Funded By: Ontario Ministry of Health
Conclusion/Findings: Neurology 1992:42:1000
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.neurology.org/cgi/content/abstract/42/5/1000">http://www.neurology.org/cgi/content/abstract/42/5/1000</a><!-- m -->
Year Published: 1993
Full Reference: The Effect of Food Chemicals on Cell Aging of Human Diploid Cells in Vitro Culture, Kasamaki A and Urasawa S, The Journal of Toxicological Sciences, 1993 Aug; 18(3):143-53
Funded By: Toxicological Sciences, 1993 Aug; 18(3):143-53. Sapporo
Conclusion/Findings: Showed aging of cells when treated with aspartame.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8246307">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8246307</a><!-- m -->
Year Published: 1994
Full Reference: Neuropharmacological Evaltuation of Movement Disorders that are Adverse Reactions to Specific Foods Including Aspartame, John W. Gerrard, J Steven Richardson and Jeffrey Donat; International Journal of Neuroscience, 1994, Vol. 76, No. 1-2, pp. 61-69
Funded By: University of Saskatchewan, Canada
Conclusion/Findings: Shows that in susceptible individuals, certain foods or additives, including aspartame, can trigger movement disorders through an action on dopamine and other neurotransmitter pathways in the brain.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/00207459408985992">http://informahealthcare.com/doi/abs/10 ... 9408985992</a><!-- m -->
Year Published: 1995
Full Reference: Effects of Aspartame on 45 CA Influx and LDH Leakage from Nerve Cells in Culture, Sonnewald U, Unsgard G, Petersen SB; Neuropharmacology and Neurotoxicology, 1995, Vol. 6, Issue 2
Funded By: Research Council of Norway
Conclusion/Findings: Showed signs of severe cell damage and other neurological events with aspartame.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://journals.lww.com/neuroreport/Abstract/1995/01000/Effects_of_aspartame_on_45Ca_influx_and_LDH.23.aspx">http://journals.lww.com/neuroreport/Abs ... DH.23.aspx</a><!-- m -->
Year Published: 1996
Full Reference: Increasing Brain Tumor Rates: Is There A Link to Aspartame? JW Olney, Nuri B Farber, et al.; Journal of Neuropathology & Experimental Neurology, Nov. 1996, Vol. 55, Issue 11
Funded By: NIH
Conclusion/Findings: Evidence implicates aspartame as a causative agent of high incidence of brain tumors in aspartame-fed rats.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://journals.lww.com/jneuropath/Abstract/1996/11000/Increasing_Brain_Tumor_Rates__Is_There_a_Link_to.2.aspx">http://journals.lww.com/jneuropath/Abst ... _to.2.aspx</a><!-- m -->
Year Published: 1998
Full Reference: Formaldehyde Derived from Dietary Aspartame Binds to Tissues Components in Vivo, C. Trocho, R. Pardo, I. Rafecas, et al
Funded By: University of Barcelona, Spain
Conclusion/Findings: Showed that aspartame consumption may constitute a hazard because of its contribution to the formation of formaldehyde adducts.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.wnho.net/formaldehyde_from_aspartame.pdf">http://www.wnho.net/formaldehyde_from_aspartame.pdf</a><!-- m -->
Health Problem: Headache/Migraines
Year Published: 1985
Full Reference: Aspartame: Possible Effect on Seizure Susceptibility. Wurtman, RJ. Lancet. Vol. 2, no. 8463, 1060 p. 1985
Funded By: MIT
Conclusion/Findings: Woman who drank large amounts of Diet Coke and other aspartame-flavored beverages experienced headaches, nausea, visual hallucinations, and a grand-mal seizure.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://md1.csa.com/partners/viewrecord.php?requester=gs&collection=ENV&recid=1354938&q=Aspartame%3A+Possible+Effects+on+Seizure+Suspectibility&">http://md1.csa.com/partners/viewrecord. ... ctibility&</a><!-- m -->
uid=789675711&setcookie=yes
Year Published: 1987
Full Reference: The Effect of Aspartame on Migraine Headache. Shirley M. Koehler, Alan Glaros. Headache: The Journal of Head and Face Pain. Vol 28, Issue 1, Nov. 12, 1987
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Ingestion of aspartame by migraine sufferers causes significant increases in headache frequency
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www3.interscience.wiley.com/journal/119449495/abstract">http://www3.interscience.wiley.com/jour ... 5/abstract</a><!-- m -->
Year Published: 1998
Full Reference: Aspartame as a Dietary Trigger of Headache. Richard B. Lipton, MD, Lawrence C. Newman, MD, Joel S. Cohen, MD, Seymour Solomon, MD. The Journal of Head and Face Pain. Vol. 29, Issue 2, pp. 90-92. Sept. 1998
Funded By
Conclusion/Findings: Finds that aspartame may be an important dietary trigger of headache in some people.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www3.interscience.wiley.com/journal/119429393/abstract">http://www3.interscience.wiley.com/jour ... 3/abstract</a><!-- m -->
Year Published: 1991
Full Reference: Platelet Glycine, Glutamate and Aspartate in Primary Headache, D'Andrea, G., et al., 1991. Cephalalgia, Vol. 11, pp. 197-200.
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: High levels of these amino acids were found in patients with migraine with aura compared to normal subjects and other headache groups
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://cep.sagepub.com/content/11/4/197.abstract">http://cep.sagepub.com/content/11/4/197.abstract</a><!-- m -->
Year Published: 1997
Full Reference: Chewing Gum Headaches, Blumenthal, H.J., D.A. Vance, Headache, Volume 37, Number 10, pages 665-666. 1997
Funded By: Department of Neurology, University of Oklahoma College of Medicine, Tulsa
Conclusion/Findings: Chewing gum with aspartame provokes headaches
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www3.interscience.wiley.com/journal/119166706/abstract">http://www3.interscience.wiley.com/jour ... 6/abstract</a><!-- m -->
Year Published: 2003
Full Reference: The Diet Factor in Pediatric and Adolescent Migraine, Millichap JG, Yee MM. Pediatric Neurology, 2003 Jan;28(1):9-15
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Aspartame is one of the substances that trigger migraines in children and adolescents
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.drcordas.com/education/Headaches/1doc.pdf">http://www.drcordas.com/education/Headaches/1doc.pdf</a><!-- m -->
Year Published: 1994
Full Reference: Aspartame Ingestion and Headaches: a Randomized Crossover Trial. S. K. Van Den Eeden, PhD, T. D. Koepsell, MD, MPH, W. T. Longstreth, Jr., MD, MPH, G. van Belle, PhD, J. R. Daling, PhD and B. McKnight, PhD, American Academy of Neurology, Neurology. 1994;44:1787
Funded By: University of Washington
Conclusion/Findings: This experiment provides evidence that, among individuals with self-reported headaches after ingestion of aspartame, a subset of this group report more headaches when tested under controlled conditions. It appears that some people are particularly susceptible to headaches caused by aspartame and may want to limit their consumption.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.neurology.org/cgi/content/abstract/44/10/1787?ijkey=4b59bcfcba6c01af70844762469ca00f7f358c5f&keytype2=tf_ipsecsha">http://www.neurology.org/cgi/content/ab ... f_ipsecsha</a><!-- m -->
Year Published: 1990
Full Reference: The Concept of Migraine as a State of Central Neuronal Hyperexcitability, KMA Welch, et all, 1990. Headache, Vol. 8, No. 4, pp 817-828.
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Finds that aspartate can cause migraine with aura associated with a state of central neuronal hyperexcitability
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1979655">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1979655</a><!-- m -->
Year Published: 2001
Full Reference: Migraine MLT-Down: An Unusual Presentation of Migraine in Patients with Aspartame-Triggered Headaches. Lawrence C. Newman, Richard B. Lipton, Headache: The Journal of Head and Face Pain, Vol. 41, Issue 9, pp. 899-901
Funded By: The Headache Institute, St. Lukes-Roosevelt Hospital Center, New York
Conclusion/Findings: Reports that aspartame may trigger headaches in susceptible individuals, and can worsen an ongoing attack of migraine.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www3.interscience.wiley.com/journal/120697481/abstract">http://www3.interscience.wiley.com/jour ... 1/abstract</a><!-- m -->
Year Published: 1988
Full Reference: Aspartame as a Dietary Trigger of Headache, Richard B. Lipton, Lawrence C. Newman, Joel S. Cohen, Seymour Solomon, Headache: The Journal of Head and Face Pain, Vol. 29, Issue 2, pp. 90-92
Funded By: Department of Neurology, Albert Einstein College of Medicine, Bronx, NY
Conclusion/Findings: Reports that some patients with migraines reported aspartame as a trigger three times more often than those with other types of headache.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www3.interscience.wiley.com/journal/119429393/abstract">http://www3.interscience.wiley.com/jour ... 3/abstract</a><!-- m -->
Year Published: 1986
Full Reference: Serum Methanol Concentrations in Rats and in Men after a Single Dose of Aspartame," Davoli, E., et al., 1986. Food and Chemical Toxicology, Vol. 24, No. 3, pp. 187-189
Funded By: Not known
Conclusion/Findings: Both treatments caused a temporary rise in serum methanol. Methanol is a highly toxic alcohol commonly found in automobile windshield washer solvent, gas line antifreeze, copy machine fluid, fuel for small stoves, paint strippers, and as an industrial solvent.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3957170">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3957170</a><!-- m -->
Year Published: 2010
Full Reference: Intake of Artificially Sweetened Soft Drinks and Risk of Preterm Delivery: a Prospective Cohort Study of 59,334 Danish Pregnant Women. Halldorsson TI, Strom M, Petersen SB, Olsen SF, American Journal of Clinical Nutrition, June 30, 2010
Funded By: Center for Fetal Programming, Division of Epidemiology, Statens serum Institute, Denmark
Conclusion/Findings: There was an association between intake of artificially sweetened carbonated and noncarbonated soft drinks and an increased risk of preterm delivery.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20592133">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20592133</a><!-- m -->
The prevalence of obesity has reached epidemic proportions and many Americans are making efforts to side-step extra calories. They are turning to diet soft drinks -- Diet Coke, Pepsi, Dr. Pepper and Sprite -- as their beverage of choice.
But is this a wise health choice?
Perhaps not, for according to a study by researchers at the University of Texas San Antonio, middle-aged adults who drink diet soft drinks may be drastically increasing their risks of gaining weight later on.
Diet Soda Discovery
The study monitored the weight and soda-drinking habits of more than 600 normal-weight patients aged 25-64. When researchers followed up on the patients some eight years later, they discovered:
Participants were 65 percent more likely to be overweight if they consumed one diet soda a day compared to if they drank none.
Two or more low- or no-calorie soft drinks raised the odds of becoming obese or overweight even higher.
Those who drank diet soda had a greater chance of becoming overweight than participants who drank regular soda.
Finding Clarity
By itself, diet soda cannot be blamed for weight gain; however, various contributing factors may play a role.
For example, a person who drinks a diet soda may feel it's acceptable to make up for those calories with another high-calorie food. And while the tongue is temporarily satisfied by the sweet taste of diet soda, the brain isn't similarly fooled and still craves calories for energy. Other studies have suggested people who drink an artificially sweetened beverage before a meal will eat more high-calorie foods than those who do not.
Therefore, with diet soft drinks and sugar-sweetened beverages (even fruit juices) linked to weight gain and obesity, many people are left wondering, "What is safe to drink?" The answer, of course, is water.
link: <!-- m --><a class="postlink" href="http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2005/06/30/diet-sodas.aspx">http://articles.mercola.com/sites/artic ... sodas.aspx</a><!-- m -->
Oder das hier:
Aspartic acid from aspartame has the same deleterious effects on the body as glutamic acid.
The exact mechanism of acute reactions to excess free glutamate and aspartate is currently being debated. As reported to the FDA, those reactions include:
aspartame effect
Headaches/migraines
Nausea
Abdominal pains
Fatigue (blocks sufficient glucose entry into brain)
Sleep problems
Vision problems
Anxiety attacks
Depression
Asthma/chest tigShtness.
One common complaint of persons suffering from the effect of aspartame is memory loss. Ironically, in 1987, G.D. Searle, the manufacturer of aspartame, undertook a search for a drug to combat memory loss caused by excitatory amino acid damage. Blaylock is one of many scientists and physicians who are concerned about excitatory amino acid damage caused by ingestion of aspartame and MSG.
A few of the many experts who have spoken out against the damage being caused by aspartate and glutamate include Adrienne Samuels, Ph.D., an experimental psychologist specializing in research design. Another is Olney, a professor in the department of psychiatry, School of Medicine, Washington University, a neuroscientist and researcher, and one of the world's foremost authorities on excitotoxins. (He informed Searle in 1971 that aspartic acid caused holes in the brains of mice.)
link: <!-- m --><a class="postlink" href="http://aspartame.mercola.com/">http://aspartame.mercola.com/</a><!-- m -->
Year Published: 2006
Full Reference: Aspartame Products as a Potential Danger to Infants, Children & Future Generations, Dr. HJ Roberts, director, Palm Beach Institute for Medical Research
Funded By: No funding
Conclusion/Findings: Aspartame causes a variety of disease in children including headaches, convulsions, unexplained visual loss, rashes, asthma, gastrointestinal problems, obesity, marked weight loss, hypoglycemia, diabetes, addiction (probably largely due to the methyl alcohol), hyperthyroidism, and a host of neuropsychiatric features. The latter include extreme fatigue, irritability, hyperactivity, depression, antisocial behavior (including suicide), poor school performance, the deterioration of intelligence, and brain tumors.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.rense.com/general70/duut.htm">http://www.rense.com/general70/duut.htm</a><!-- m -->
Year Published: 1986
Full Reference: Plasma Amino Acid Levels After Single Dose Aspartame Consumption in Phenylketonuria Mild II Hyperphenylalaninemia and Heterozygous State for Phenylkeonuria. The Journal of Pediatrics, Vol. 109, No. 4, pp. 668-671, October 1986.Benjamin Caballero, Barbara E. Mahon, Frances J. Rohr, Harvey L. Levy, and Richard J. Wurtman. M.D
Funded By: MIT
Conclusion/Findings: Plasma phenylalanine concentrations may increase to unacceptable levels when patients with PKU on phenylalanine-restricted diets consume aspartame-containing soft drinks or after loading doses of the sweetener
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://wurtmanlab.mit.edu/static/pdf/673.pdf">http://wurtmanlab.mit.edu/static/pdf/673.pdf</a><!-- m -->
Year Published: 1984
Full Reference: Aspartame: Methanol and the Public Health. Woodrow C.Monte. Journal Applied Nutrition 36(1):42-54
Funded By
Conclusion/Findings: Consumption of aspartame sweetened drinks at levels commonly used to replace lost fluid during exercise yields methanol intake between 15 and 100 times normal intakes.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.dorway.com/wmonte.txt">http://www.dorway.com/wmonte.txt</a><!-- m -->
Year Published: 2004
Full Reference: Aspartame: An FDA-Approved Epidemic, HJ Roberts, Palm Beach Institute for Medical Research.
Funded By: No funding
Conclusion/Findings: Cites thousands of consumer complaints to the FDA that include serious adverse events, that the FDA and CDC refused to acknowledge as substantive.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.aspartame.ca/epidemic-s3.pdf">http://www.aspartame.ca/epidemic-s3.pdf</a><!-- m -->
Year Published: Updated April 23, 2008
Full Reference: Is Aspartame Safe? From an FDA Q&A about aspartame
Funded By: Not applicable
Conclusion/Findings: While denying that aspartame is an allergen, the FDA says: However, certain people with the genetic disease phenylketonuria (PKU), those with advanced liver disease, and pregnant women with hyperphenylalanine (high levels of phenylalanine in blood) have a problem with aspartame because they do not effectively metabolize the amino acid phenylalanine, one of aspartame's components. High levels of this amino acid in body fluids can cause brain damage. Therefore, FDA has ruled that all products containing aspartame must include a warning to phenylketonurics that the sweetener contains phenylalanine.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://answers.hhs.gov/questions/3011">http://answers.hhs.gov/questions/3011</a><!-- m -->
nochmal ein artikel
Calorie-conscious consumers who opt for diet sodas may gain more weight than if they drank sugary drinks because of artificial sweeteners contained in the diet sodas, according to a new study.
A Purdue University study released Sunday in the journal Behavioral Neuroscience reported that rats on diets containing the artificial sweetener saccharin gained more weight than rats given sugary food, casting doubt on the benefits of low-calorie sweeteners.
"There's something about diet foods that changes your metabolic limit, your brain chemistry," said ABC News' medical contributor Dr. Marie Savard.
Though Savard said more research needs to be done to uncover more information, the study does hint at the idea that the sweeteners alter a person's metabolism.
Savard said another recent study, which included more than 18,000 people, found healthy adults who consumed at least one diet drink a day could increase their chance for weight gain.
In the Purdue study, the rats whose diets contained artificial sweeteners appeared to experience a physiological connection between sweet tastes and calories, which drove them to overeat.
"The taste buds taste sweet, but there's no calorie load that comes with it. There's a mismatch here. It seems it changes your brain chemistry in some way," Savard said. "Anything you put in your mouth, your body has a strong reaction to it. It's much more than counting calories. It seems normally with sweet foods that we rev up our metabolism."
The information may come as a surprise to the 59 percent of Americans who consume diet soft drinks, making them the the second-most-popular low-calorie, sugar-free products in the nation, according to a consumer survey from the Calorie Control Council, a nonprofit association that represents the low-calorie and reduced-fat food and beverage industry.
link:http://abcnews.go.com/GMA/OnCall/story?id=4271246&page=1
Year published: 2010
Full reference:Aspartame administered in feed, beginning prenatally through life span, induces cancers of the liver and lung in male Swiss mice. American Journal of Industrial Medicine December 2010; 53(12): 1197-1206
Conclusion/Findings:The results of the present study confirm that [aspartame] is a carcinogenic agent in multiple sites in rodents, and that this effect is induced in two species, rats (males and females) and mice (males). Autopsies revealed a significantly increased risk of liver and lung cancer.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20886530">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20886530</a><!-- m -->
Zitat von "mikeone"
alter, willst du mich verarschen? Ne studie mit 14 Leuten? Kannste direkt knicken. omg
Ok, then.
ucralose Destroys Healthy Bacteria
Three years ago, an animal study published in the Journal of Toxicology and Environmental Health reported that sucralose:
Reduced the amount of good bacteria in the animals' intestines by 50 percent
Increased the pH level in the intestines
Contributed to increases in body weight, and
Affected P-glycoprotein (P-gp) levels in such a way that crucial health-related drugs could be rejected. In terms of human health, this P-gp effect could result in medications used in chemotherapy, AIDS treatment and treatments for heart conditions being shunted back into your intestines, rather than being absorbed
Is absorbed by fat cells (contrary to previous claims)
The fact that Splenda can destroy up to 50 percent of your healthy intestinal bacteria is truly disturbing as these help maintain your body's overall balance of friendly versus unfriendly micro-organisms, and support your overall immunity and general health. Many people are already deficient in healthy bacteria due to choosing highly processed foods, which is why a high-quality probiotic is one of the very few supplements I recommend for nearly everyone. And now we discover that this artificial sweetener also contaminates a majority of US municipal water supplies as well...
link: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?orig_db=PubMed&db=pubmed&cmd=Search&TransSchema=title&term=Journal%20of%20toxicology%20and%20environmental%20health.%20Part%20A%5BJour%5D%20AND%202008%5Bpdat%5D%20AND%20splenda">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entre ... %20splenda</a><!-- m -->
You've probably heard the claims that the FDA has reviewed over 100 studies on Splenda and are satisfied that it's a safe product, but what you don't hear is that most of those studies were on animals, and that they actually revealed plenty of problems! For example, some of these studies revealed:
Decreased red blood cells - sign of anemia - at levels above 1,500 mg/kg/day
Increased male infertility by interfering with sperm production and vitality, as well as brain lesions at higher doses
Enlarged and calcified kidneys
Spontaneous abortions in nearly half the rabbit population given sucralose, compared to zero aborted pregnancies in the control group
A 23 percent death rate in rabbits, compared to a six percent death rate in the control group
How is Splenda Ending up in Drinking Water?
Well, its presence in water supplies may very well be a sign of just how prevalent its use is, because as revealed in that one absorption study, sucralose is expelled in urine and feces pretty much unaltered... I'm not sure which is more concerning, the thought that so many people use and excrete Splenda that it's becoming a drinking water contamination hazard, or that sucralose is so persistent - so difficult to break down that it can pass right through your body, and go through chemical water treatment, and STILL be present to have another go through the system of another unsuspecting person having a drink of water!
link: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10882816?dopt=Abstract">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1088 ... t=Abstract</a><!-- m -->
Health Problem: Increase in hunger, body weight, BMI
Year Published: 1991
Full Reference: Chen, L. N., and Parham, E. S. “College Students’Use of High-Intensity Sweeteners Is Not Consistently Associated with Sugar Consumption.†J Am Diet Assoc. 91(1991): 686–90
Funded By: Department of Human and Family Resources at Northern Illinois University
Conclusion/Findings: In a study of high-intensity artificial sweeteners performed on college students, there was no evidence that artificial sweetener use was associated with a decrease in their overall sugar intake. These results indicate that eating artiÂficial sweeteners simply perpetuates a craving for sweets, and overall sugar consumption is not reduced—leading to further problems controlling your weight
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2040783">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2040783</a><!-- m -->
Year Published: 2005
Full Reference: “New Analysis Suggests ‘Diet Soda Paradox’ – Less Sugar, More Weight.†UT Health Center San Antonio Press Release. June 14, 2005 · Volume: XXXVIII · Issue: 24
Funded By: University of Texas Health Science Center at San Antonio
Conclusion/Findings: In 2005, data gathered from the 25-year long San Antonio Heart Study also showed that drinking diet soft drinks increased the likelihood of serious weight gain – far more so than regular soda.
According to Sharon Fowler, M.P.H:
“On average, for each diet soft drink our participants drank per day, they were 65 percent more likely to become overweight during the next seven to eight years, and 41 percent more likely to become obese.â€
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.uthscsa.edu/hscnews/singleformat2.asp?newID=1539">http://www.uthscsa.edu/hscnews/singlefo ... newID=1539</a><!-- m -->
Year Published: 2004
Full Reference: “A Pavlovian Approach to the Problem of Obesity,†Davidson, TL and Swithers Se, International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders 2004 Jul;28(7):933-5.
Funded By: Department of Psychological Science, Ingestive Behavior Research Center, Purdue University
Conclusion/Findings: Found that rats fed artificially sweetened liquids ate more high-calorie food than rats fed high-caloric sweetened liquids. The researchers believe the experience of drinking artificially sweetened liquids disrupted the animals' natural ability to compensate for the calories in the food.
Hyperlink to Study:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=933">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=933</a><!-- m -->[page]+AND+2004/07[pdat]+AND+Davidson[author]&cmd=detailssearch
Year Published: 1988
Full Reference: Uncoupling Sweet Taste and Calories, Comparison of Glucose and Three Intense Sweeteners on Hunger and Food Intake. Peter J. Rogers, Jo-ASnne Carlyle, Andrew J. Hill and John E. Blundell. Physiology & Behavior. Vol. 43; Issue 5, 1988. pp. 547-552
Funded By: Biopsychology Group, Psychology Dept., University of Leeds, Leeds UK
Conclusion/Findings: Intense sweeteners can produce significant changes in appetite, with aspartame causing the most pronounced effects.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3200909">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3200909</a><!-- m -->
Year Published: 1990
Full Reference: Oral Stimulation with Aspartame Increases Hunger, Michael G. Tordoff and Annette M. Alleva, Physiology & Behavior, Vol. 47, Issue 3, March 1990; pp. 555-559.
Funded By: Monell Chemical Senses Center, Philadelphia
Conclusion/Findings: Showed that aspartame can increase the feeling of hunger
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2359769">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2359769</a><!-- m -->
Year Published: 2010
Full Reference: Gain Weight by “Going Diet?†Artificial Sweeteners and the Neurobiology of Sugar Cravings. Qing Yang, Yale Journal of Biological Medicine, 2010 June; 83(2): 101-108. Department of Molecular, Cellular and Developmental Biology
Funded By: Yale University
Conclusion/Findings: Several large scale prospective cohort studies found positive correlation between artificial sweetener use and weight gain. When matched for initial body mass index (BMI), gender, ethnicity, and diet, drinkers of artificially sweetened beverages consistently had higher BMIs. Similar observations have been reported in children. Artificial sweeteners, precisely because they are sweet, encourage sugar craving and sugar dependence.
Hyperlink to Study: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2892765/?tool=pubmed">http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/article ... ool=pubmed</a><!-- m -->
Viel Spaß beim lesen.
Finde ich sehr naiv von euch zu glauben, dass die manche Studien, nur weil sie älter sind, geringere Aussagekraft haben. Bei diesem Thema würde ich älteren Studien fast mehr vertrauen, weil da die Lebensmittelindustrie, die mit dem billigen Süßstoff so viel verdient und heute enormen Einfluss hat, damals eben noch nicht so mächtig war.
Vielleicht findet sich noch mehr....mal sehen. Achja, und nur so ein Gedanke: Vielleicht könnte es ja AUCH an diesen artificial sweeteners liegen, dass die Leute in den Industrieländern IMMER FETTER werden...
lg
pyro
Habe jetzt keine Lust das zu erklären, aber normale Zuckercola ist gesünder als die ganze Light scheiße. glaubts oder glaubts nicht. AUCH in der diät. Gibt etliche Studien, die z.B. die Schädlichkeit von diesen Süßstoffen belegen, die u.A. auch den Stoffwechsel verlangsamen, Insulin ausschütten und somit im Nachhinein den Hunger sogar steigern... viele Studien sind auch von den Riesigen Konzernen "gesponsert", die das Zeug verkaufen, darum sind nicht ALLE so eindeutig.
So! Allmählich reichts mir wirklich
Das mit dem verfluchten Dehen ist sehr kontrovers diskutiert und überhaupt nicht unbedingt empfohlen.
Sehr viele Studien belegen, dass das Dehnen erstmal keine Vorteile bezüglich Verletzungsrisiko und Muskalkater hat und im Gegenteil sogar Nerven schädigen kann und zu schwächeren Muskeln führt, zumindest temporär. Für die Kraftentwicklung ist es ganz schlecht vor dem Training zu dehnen! ,
Jeder ist auch von Natur aus unterschiedlich beweglich!
Desweiteren haben Studien gerade an Kraftsportlern und BBlern ergeben, dass diese im Vergleich zu den Kontrollguppen immer flexibler waren...die Wissenschaftler haben das auf das Ausführen der Übungen mit der vollen ROM zurückgeführt.
Die "ungelenkigkeit" die du meinst, wird durch dehnen nicht besser werden, da sie höchstwahrscheinlich auf Muskeldisbalancen zurückzuführen ist.
Wenn bei manchen Bewegungen einfach die Muskelmasse im Weg ist, wird das Dehnen auch nichts nützen!
Auch wird z.T. davon ausgegangen dass Strechen die ROM überhaupt nicht verbessert, sondern nur die Schmerzschwelle mit der Zeit herabsetzt, sodass man gewisse unnatürliche Bewegungen dann tolerieren kann...was natürlich das Verletzungsrisiko damit erhöht!
Würde dir empfehlen ALLE Muskeln ordentlich mit der vollen ROM auszuführen und deine Gelenkigkeit wird sich enorm verbessern...z.B. beim Stiff-legged deadlift oder good mornings werden die hamstrings und die waden schon gut "gedehnt" und natürlich gestärkt!
Also viel Erfolg.
lg
pyro
Jaa...aber mal anderes formuliert...z.B. bei Körpchengröße...bis zu einem gewissen Grad ist es super, aber ab DD z.B. finde ich es zu viel und zum Teil sogar ekelig...ebenso siehts bei Muskeln aus. Also ist natürlich immer individuell, aber wenn jemand schon recht klein ist, und dann extrem breit...möchten bestimmt wenige Frauen, aber wer weiß. . . nur was ich so mitbekomme. Und tendenziell mögen die chicks es auch lieber definiert, als einfach nur massig . . . jede natürlich wieder anders... gibt ja auch Frauen, die sogar recht fette Typen attraktiv finden ...
Scheiß Gesetzgeber macht einem echt immer unnötig Ärger. Dass man sich darüber den Kopf zerbrechen muss, wie man ein paar Pillen für die Mukies nach Hause bekommt, so lächerlich. Würde in ein Land ziehen, wo der Staat das nicht verbietet...wenn man genügend Kohle hätte und die Sprache könnte...naja, vielleicht in Zukunft.
Ja, am Flughafen wird man i.d.R. immer abgetastet...und Gepäck gescannt und schauen auch ins Handgepäck aber nicht sooo genau. Könntest doch einfach paar leere Vitamintabletten-dosen mit den roids füllen...die kennen ja den Unterschied nicht...hoffentlich. Mit Ampullen wird es bestimmt schwieriger...wie ist das mit Rezept aus dem Land in dem man die Roids kauft? Da müsste sich doch jemand finden .. .
Habe mal gehört, dass Hirn sei erst mit 25 vollkommen fertig entwickelt...da gibt es so eine Region die "hinterherhinkt" und die hat was mit Selbstkontrolle und sozialer Anpassung zu tun...
weiß leider (noch) nicht ob Testo da was negatives bewirkt.
Könnte er - um sozusagen das kleinere Übel zu wählen - nicht besser dann mit HGH anfangen? Hat ja keinen negativen Einfluss auf die Achse...
hey.
Interessant, meinst du die können das irgendwie riechen oder so?! XD. Also da gibt es eine Theorie mit sog. Pheromonen, die man unterbewusst wahrnehmen könne, aber wissenschaftliche ist diese Richregion bei uns vom ZNS abgekoppelt...also es sind wohl noch gewisse Rezeptoren dafür da, aber diese können keine Informationen mehr ans Gehirn übertragen...deshalb dürfte auch keinerlei Wirkung eintreten.
das aus wiki: Some body spray advertisers claim that their products contain human sexual pheromones that act as an aphrodisiac. In the 1970s, "copulins" were patented as products that release human pheromones, based on research on rhesus monkeys.[32] Subsequent to this, androstenone, axillary sweat, and "vomodors" have been claimed to act as human pheromones.[33] Despite these claims, no pheromonal substance has ever been demonstrated to directly influence human behavior in a peer reviewed study.[32][33][34]
bin skeptisch ob das wirklich am Testo im Blut liegt, als vielmehr an deinem Verhalten, dass durch die Kur beeinflusst wird...schwieriges thema...alles so subjektiv.
Finde es sehr zweifelhaft ob Supersätze rein in Punkto Muskelwachstum effektiver sind als ganz normale Sätze...klar steigert der Supersatz nochmal die Milchsäureproduktion und verursacht wahrscheinlich im Vergeleich zu EINEM normalen Satzt mehr Mikrotrauma, aber wer macht NUR Supersätze...sind ja auch belastender und wirken sind negativ auf die Leistung bei allen Folgesätzen aus...
Nur damit ich nichts falsch verstehe: Stimmt das so, dass der Vater mit dem Sohn Triathlon macht?!
Finde ich irgendwie komisch, wenns so wäre...was soll das? Könnte ja auch sonst mit dem raus gehen ohne ihn vor so viele Leuten praktisch zu "präsentieren"... und ob dem das überhaupt gefällt?!
Naja, rein sportlich gesehen bestimmt gute Leistung...mit dem extra Gewicht.
Alles klar, habe ich vielleicht etwas falsch aufgefasst. So ist alles perfekt formuliert
Zitat von "Gewaltpriester"
Die Ernährung spielt bei der Einlagerung von Wasser die Hauptrolle, die Einlagerung von Wasser begünstigt diese lediglich; das hast du verwechselt. Nicht umsonst nehmen Wettkampfathleten in der Diät dennoch Testo. Ein erhöhter Öströgenspiegel ist nur bei entsprechender Ernährung kausal für eine Wassereinlagerung. Aber du bist noch Anfänger, da sei es dir verziehen!
ALTER!!!
Bist du bescheuert? Was für ein Bullshit ist das denn bitte schön?
Dann noch "bist noch Anfänger, ...bla verziehen" ...der weiß sicherlich 100mal mehr als du und ist hier einer der Erfahrensten. Nur weil du dich bis zum geht nich mehr zuspritzt und aussiehst wie ein Fleischberg, brauchst du nicht zu glauben einfach irgendeinen Quatsch verbreiten zu können. Und dann noch Leuten mit RICHTIG Wissen so zu kommen...von wegen Anfänger!
Zitat von "Gewaltpriester"Ist immer eine Frage der Ernährung...durch Testo selber zieht man auch kein Wasser, sondern durch die Ernährung. das Testo fördert lediglich die Einlagerung von Wasser.
Das schon hat mich aufgeregt...wie kann man so einen DRECK schreiben...einfach zum Schämen! Testo fördert Wassereinlagerung :lol::lol::lol:
Gut, dass abuleh das RICHTIG erklärt hat [mit dem, dass Testo dann indirekt die Wassereinlagerung fördern würde, bin ich so nicht ganz einverstanden, weil es immer auf die MENGE von Testo ankommt, also bei supraphysiologischen blutkonzentrationen mag das schon so stimmen...] und sogar so höflich, ist echt TOP der Mann!
lg
Monstro, du sprichst mir aus der Seele! Danke, dass du dass so treffend formuliert hast, sehe ich 100% genauso!
Arnold's Charakter ist noch dazu das Sahnehäubchen. Zumindest so wie er in diesem Doku/Spielfilm "Pumping Iron" dargestellt wird
Ah...nicht so schnell! Denke schon, dass Partials sicherlich von Nutzen sein können und kombiniert mit WHs mit voller ROM oft sinnvoll. Gerade viele Profis trainieren viel mit Teilwiederholungen, siehe z.B. Coleman ...diese sind z.T. gut geeignet um eine große Sauerstoffschuld zu erzeugen, also ähnlich wie Occlusion, was ja laut Studien auch effektiv sein soll!